A friss tészta szerelmesei

A friss tészta szerelmesei

Kik vagyunk

Alessandro, Jacopo és Matteo három barát, akik Milánóban születtek. 2011-ben a vendéglátás iránti közös szenvedély Olaszországon kívülre visz minket, Budapestre, ahol elhatározzuk, hogy éttermet nyitunk. De van egy fixa ideánk: a friss tészta, ahogy azt a nagymamáink házában ettük gyerekkorunkban.

Kidolgozunk egy ötletet és egy gyártási szisztémát, ami rögtön megkülönböztet minket az átlagos vendéglátástól: mi inkább műhely vagyunk, mint étterem. Naponta készítjük a friss olasz tésztákat és hagyományos szószainkat. A napi ajánlat jól látható tágas kirakatunkból illetve a szószostáblán.

A friss tésztákat és a kész szószokat elvitelre is áruljuk, otthoni főzésre; vagy megadjuk a lehetőséget, hogy megkóstolhassátok üzletünkben, gyorsan, mérsékelt áron, bőséges adaggal.

Az évek során csiszoltuk és változtattuk a gyártási módszerünket, illetve a kiszolgálást az üzletben, de mindig hűek maradtunk értékeinkhez: tésztáink elfogyasztása a hagyományos házi olasz étel felfedezése (vagy újrafelfedezése) kell, hogy legyen.

Az olasz konyha (igazi vagy hamis) a világon mindenhol elterjedt és nagyrabecsült. Mi a kis műhelyünkben próbálunk bepillantást nyújtani a hagyományos olasz konyhába, ami újra felfedezi az egyszerű ízeket, melyeket megtalálhattok egy olasz családi ebédnél.